Kretskorts-tak med neoninstallation

När mitt jobb skulle byta kontor designade jag ett undertak i kretskortsmönster som gjorde att vi kunde känna av hela takhöjden istället för att sitta under såna där fula tråkiga vita akustikplattor som alla andra kontor har.

I den publika delen av kontoret finns soffor där man kan sitta och fika eller vänta på den man ska besöka, och där byggde jag en neon-installation av återvunna neonrör. De olika rören kommer från massor av olika skyltar i stan och jag köpte dem i bulk av en skyltfirma som tagit hand om rör när skyltar servats eller bytts ut.

Delar av rören vet jag kommer från Grand Hotels gamla neonskylt, men de andra rören har jag ingen aning om var de suttit från början, vilket känns spännande!

Grands gula knorr
Detalj ur neontaket

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *