Vectrex in the house!

Mitt Vectrex har anlänt! 25 års väntan är över. Jag har äntligen tevespelens konung i mitt hem. Många gånger har jag dreglat över andras exemplar, funderat på om jag inte borde köpa ett. Man lever bara en gång, så nu var det dags.

Nu måste jag börja samla på mig alla spel och “overlays”…

/M;

vt2.jpg
vt1.jpg

6 thoughts on “Vectrex in the house!”

 1. Kan bara gratulera!!
  Har haft mitt i 25år och det är fortfarande lika roligt att lira på.
  En helt magisk maskin.

  Har dock lite problem med att hitta en extra “handkontroll”
  Mvh
  /Staffan

 2. *Mycket* coolt,

  Jag spelade den där en hel del när jag var yngre. När jag sparat samman tillräckligt kunde jag om mina föräldrar gick med på det hyra den på BP-bensinmacken. De hade en 25 st de hyrde ut.

  En helg hyrde man i taget så då gällde det att få valuta för pengarna (^_^) Lätt illamående och att man såg svävande geometriska figurer när man blundade var vanligt (¬_¬)

  Jag tog och bloggade om Vectrex jag också. Länken till det satte jag i Website och jag ska uppdatera den ganska snart med lite mer info. Har du lust att läsa den och ser något som är fel blir jag ytterst tacksam om du hör av dig. Ytterst tacksam!!!

  Stort lycka till med bloggen!

Leave a Reply

Your email address will not be published.