?nnu en måndag

Men idag är det iallafall min vackra frus födelsedag! Efter att ha ordnat med frukost på sängen, alkoholfri “champagne” och tårta bar det av till kontoret, där jag lyckades få in åtminstone ett par timmars arbete innan det var dags att ge sig av igen, denna gång till InLife för att hjälpa pappa med inköp av en ny fin Macbook.

Senare på kvällen åt jag födelsedagsmiddag med Heather och Leo på Hard Rock Café. Tyvärr var det den absolut sämsta restaurangupplevelsen på mycket länge, och jag måste verkligen varna alla för att gå dit. Gör inte det. Gå till Texas Longhorn istället om ni är sugna på hamburgare. Det är billigare och ungefär tusen gånger bättre.

Tillbaka på ?stermalm igen… Idag blev det det nya säsongens allra första nummer 36 (Kyckling Szechuan) till lunch. Lika gott som förr.

Trodde aldrig jag skulle säga detta, men det är faktiskt riktigt trevligt att komma “hem” till ?stermalm. Idag sken solen som vore det vår, och det var underbart att traska runt i de kvarter jag lärt känna så väl efter att ha jobbat där i flera år. Eftersom jag hade flera kompisar som bodde där när jag var liten måste jag motvilligt erkänna att ?stermalm nu är min näst bästa stadsdel i Stockholm. Efter Söder förstås.

Heather har just lagt upp sin födelsedagssida.

/M;

One thought on “?nnu en måndag”

  1. Thank you for my wonderful birthday party, breakfast and presents. You are the best husband in the world!!!!!!!!!!!

    Stupid Hard Rock Cafe. No wonder that place is empty. The more I think about it, the more I think we shouldn’t have paid for ANY of that nasty meal or awful (non-existent) service. They should close that place and open up a Starbucks instead.

Leave a Reply

Your email address will not be published.