Framme i Göteborg

Gnällbloggen rapporterar:

Jag har anlänt, efter sju sorger och åtta bedrövelser. Eller nästan, om man får räkna en femtimmars tågresa med SJ. Förutom en kvinna som inte hann av i tid, utan fick se sina två barn stå kvar ensamma på perrongen när tåget åkte, och det allmäna kaos som uppstått nu när SJ inte kan köra dubbeldäckartåg till Göteborg längre, gick resan helt OK. Tåget var ostädat, konduktören rätt otrevlig (fast hon skötte frånåkta-barn-situationen helt OK) och allt var som det ska helt enkelt.

Nu har jag hamnat på ett glassigt fik där alla ser ut som på Stureplan och man kan undra om det egentligen finns nån skillnad mellan väst- och östkust. Latte + brownie för 63 kronor. Som hittat.

På den positiva sidan: Vädret är underbart, brownien var god, kaffet OK och jag har en hel helg i Götet med Julia framför mig. Men det hade varit ännu roligare om Heather och Leo kunnat komma med förstås.. Jag saknar er redan!

/M;

One thought on “Framme i Göteborg”

Leave a Reply

Your email address will not be published.